Kerstdrink 2011

Post date: Nov 28, 2011 6:20:14 PM

Beste buur,

De dagen zijn aan't korten, het wordt steeds vroeger donker, de eindejaarsdagen komen eraan, dus hoogtijd om nog eens gezellig samen te zijn!

Daarom organiseren we op zaterdag 17 december 2011 om 18u onze tweede "kerstdrink". De kerststal zal, net als vorig jaar, ter hoogte van Martin en Greta staan.

Naast de gekende verwarmende dranken (incl. gewoon bier en trappist) en frisdrank voorzien we ook weer wat lekkers voor de hongerigen onder ons. (of om ne "fond" te leggen.) Dit jaar worden het witte en zwarte pensen op de bbq!

En omdat er met de bbq in september goed gedronken geweest is (waarvoor dank!) is dit alles GRATIS EN VOOR NIKS, maar we zetten wel terug een spaarvarken op "den toog" voor een vrijblijvende sponsoring. Diegenen die vorig jaar een vuurkorf hebben voorzien willen we die dit jaar ook opnieuw vragen want dat maakte het toch wel "af".

De opzet van de kerststal gebeurt een weekje eerder, nl. op zaterdag 10 december 2011 omstreeks 13u30. Diegene die hun handen voelen jeuken mogen gerust een handje komen toesteken. Wij zullen jullie met veel plezier aan het werk zetten.

Indien er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn, mag je deze altijd mailen of bellen naar Heidi 0478/78.23.84 kristof-heidi@telenet.be of Sofie 0478/29.71.27 sfiesack@yahoo.com. (Ge moogt ons ook altijd gewoon aanspreken hé!) Bij extreem slecht weer kan de drink uitgesteld worden naar een andere datum maar dat laten we dan wel weten. Laat ons maar duimen voor hetzelfde winterweer als in 2010!

Mag ik jullie er nog wel op wijzen dat "de Winkelbaan" terug te vinden is op het internet!! Je moet maar eens gan kijken op http://www.winkelbaan.be. Bastiaan heeft deze website gemaakt en er staan al hele leuke foto's op. (merci Bastiaan!)

Zo dit was het voor deze keer, groetjes en tot binnenkort.

Het feestcomité,

Heidi, Sofie, Freddy en Willy