Zomers straatfeest 2018

Post date: Sep 13, 2018 09:32:26 AM

Beste Winkelbaan-buur,

Op zaterdag 1 september vanaf 15u organiseren we ons jaarlijks zomers straatfeest met een lekkere BBQ en een uitgebreid salade buffet. Ook dit jaar hebben we weer een thema, dus haal jullie mooiste Flower Power - Hippie kleding maar uit de kast want we verwachten IEDEREEN in tenue!

Wat betreft de kostenregeling gaan we terug voor de all-in formule.

Volwassene en jeugd vanaf 13 jaar: 20 euro / persoon

Jeugd <13 jaar en >7 jaar: 12 euro / persoon

Kids tot 7 jaar: 7 euro / persoon

Voor de BBQ willen we ook dit jaar zeker zijn dat iedereen verschillende soorten vlees kan hebben. Daarom zal u de dag van het feest 3 bonnetjes krijgen per persoon. Elkeen heeft recht op een ander soort vlees.

Voor het dessert willen we graag nog eens een beroep doen op jullie kook- en bakkunsten. Vrijwilligers om een cake, taart, chocomouse fruitsla, ... klaar te maken mogen dit zo snel mogelijk (ten laatste bij de inschrijving) laten weten.

Begin augustus komen we langs om het deelname geld in ontvangst te nemen. Om organisatorische redenen worden op woensdag 22 augustus de inschrijvingen definitief afgesloten.

Hopelijk tot dan!

Groetjes

Heidi, Freddy, Soffie en Bastiaan (feest@winkelbaan.be)

PS: Denk eraan om uw wagen voor 10u voor de afsluiting (hoek Ann-Philippe) te parkeren. Op zondag 2 september wordt de straat terug opgengesteld anaf 12u.