Zomers straatfeest 2011

Post date: Sep 6, 2011 5:28:41 PM

Beste straatfeestgast en -helper,

Dit zijn de laatste nieuwtjes voor ons straatfeest, op 10 september.

We zitten momenteel aan 78 volwassen deelnemers, 6 tieners, en 14 kindjes, wat het total op een recordaantal (:-)) brengt.

De tent wordt ter hoogte van Anne en Philip gezet. Vanaf daar tot aan Michel/Franky wordt de straat afgesloten, vanaf +/- 7u 's ochtends. Denk eraan om uw wagen vòòr de afsluiting te parkeren als je nog weg moet.

De afbouw wordt dit jaar op zondagvoormiddag geregeld (om de tooghangers van zaterdagnacht niet te storen) en dus blijft de straat afgesloten tot zondagmiddag. De gemeente heeft daar toestemming voor gegeven.

We starten met opzetten van de tent om 8 uur op zaterdag.

De voetbalwedstrijd start om 10u30, op de asfalten ondergrond van de Winkelbaan. Olé!

De deelnemers zullen een wit t-shirt dragen. We voorzien zelf fluo hesjes om de ploegen op te delen. Aangezien het aantal voetballers nogal verschilt van dag tot dag zullen de ploegen ingedeeld worden op moment van de match.

De te winnen prijs is oogverblindend!

We hopen talrijke supporters te zien opdagen.

De festiviteiten starten om 14u, met een aperitiefje.

Doorlopend kan iedereen deelnemen aan een zoektocht (dank u Sabine en Yanina). De winnaar kan ook hier pronken met een uniek stuk; nijd en afgunst zal de verliezers deel zijn.

Wat het culinaire gedeelte betreft: we hebben iemand bereid gevonden om voor de volledige groep 2 salades te bereiden. We voorzien dus bijkomend enkel nog sla en groentjes. Wie zich wil uitleven met de slazwierder kan langskomen vanaf vrijdagmiddag bij Anne om ingrediënten op te halen; Graag langskomen vòòr 19u, zoniet moet ik alles zelf doen. :-(

Zoals vorig jaar worden aperitief en 3 drankjes aangeboden door het huis. De rest van de dranken gaat de frigo uit aan 1 euro.

Voor de rest reken je best op je eigen bestekset, en rekenen wij op uw goed humeur.

Het mooi weer is besteld en Frank/Sabine (die van het weer, niet die van de zoektocht) beloven enkel voor zaterdag temperaturen boven 20°.

Veel groetjes. Tot zaterdag.

Freddy

Sofie

Heidi

Anne